Putovanje U Sarajevo Iz Novog Sada Izvrsno

Putovanje U Sarajevo Iz Novog Sada Izvrsno. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima.

Sarajevo 2 Nocenja Sevdah Putovanje Globusnis

Istaknuto Sarajevo 2 Nocenja Sevdah Putovanje Globusnis

Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.

Vožnja preko rume ,sapca, …

Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. 2 dana / 1 nocenje. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju.

Sarajevo 1 Maj Balkan Fun Turisticka Agencija

2 dana / 1 nocenje.. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Fakultativni odlazak na vrelo bosne!

Izleti Sarajevo Lavli Travel

Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Vožnja preko rume ,sapca, … 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Sarajevo 2 Dana Putolovac

Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:. 2 dana / 1 nocenje. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30... Vožnja preko rume ,sapca, …

Bajrovic Pozvao Goste Iz Bih I Srbije Da Posjete Sarajevo Biznis Ba

16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:.. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice.. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Putovanje Sarajevo Putovanje Sarajevo I Visegrad Autobusom 2 Dana

Vožnja preko rume ,sapca, ….. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je ….. Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most …

Sarajevo Ce Biti Turisticka Hit Destinacija U Regiji

Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar.

Sarajevo Uskrs I Prvi Maj

Vožnja preko rume ,sapca, …. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. 2 dana / 1 nocenje... Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je …

Sarajevo Putovanje Sarajevo 2 Nocenja Lider Travel

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora.. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju.

Putovanje Sarajevo Mostar 2021

Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. 2 dana / 1 nocenje. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima... Fakultativni odlazak na vrelo bosne.

Sarajevo Jednodnevni Izlet

2 dana / 1 nocenje. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. 2 dana / 1 nocenje. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

Sarajevo Sa Posetom Mostaru Bosna I Hercegovina Aquatravel Rs

Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju.. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Vožnja preko rume ,sapca, … Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar... Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Putovanje Sarajevo Mostar 2021

Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je ….. . Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most …

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Vožnja preko rume ,sapca, … Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice.

Serbian Adventures Sarajevo 1 Nocenje 4 Dana

Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je …. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. 2 dana / 1 nocenje. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima.

30 Mladih Na Iftaru Sa Reisu L Ulemom U Sarajevu Mladi Iz Crne Gore Sjeverne Makedonije Srbije Sandzaka Slovenije Hrvatske I Sa Kosova Doputovali Su U Sarajevo Na Omladinski Iftar Sa Reisu L Ulemom Koji Je

16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Vožnja preko rume ,sapca, … Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice.. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova.

Sarajevo Sarajevo Mostar 1 Nocenje Bus Bosna I Hercegovina Evropski Gradovi

Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima.. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju.. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je …

Sarajevo Evropski Gradovi 2021 Hedonic Travel Beograd Leto 2021 Letovanje 2021 Letovanje Grcka Apartmanski Smestaj U Grckoj Hotelski Smestaj U Grckoj Evropski Gradovi Soping Ture Autobuski Prevoz Last Minute Ponude

Vožnja preko rume ,sapca, … Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar.. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je …

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Vožnja preko rume ,sapca, … Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most …

Gradovi Evrope I Izleti

2 dana / 1 nocenje.. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Vožnja preko rume ,sapca, … Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30.

Sarajevo Putovanje 2021 Mostar 45 Za Paket Aranzman Hotel 4

16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:. Fakultativni odlazak na vrelo bosne!

Sarajevo Uskrs I Prvi Maj

Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice.. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29.

Sarajevo 2 Nocenja Nova Godina 2022 Travellino

Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. 2 dana / 1 nocenje. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora.. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.

Piramide U Visokom Sarajevo Turisticka Agencija Vukovic

Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima.. Vožnja preko rume ,sapca, …

Autobuska Stanica Lukavica Sarajevo Co Ba

Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora... Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je …

Sarajevo Mostar 2 Nocenja 2020 Euforija Travel Zrenjanin

Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Vožnja preko rume ,sapca, … Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29.

1

Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Sarajevo Nova Godina U Hotelu Residence Inn By Marriott Mondo Travel

Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je ….. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. 2 dana / 1 nocenje. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar.. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar.

Vikend Putovanje Sta Posetiti I Probati U Sarajevu Galenika

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Vožnja preko rume ,sapca, … Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30.. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Blog Page 700 Of 19104 Kosova Info

Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima.

Bosnia

Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. 2 dana / 1 nocenje. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Vožnja preko rume ,sapca, … Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora.

Sarajevo Barcino Tours

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora... Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. 2 dana / 1 nocenje. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Fakultativni odlazak na vrelo bosne... 2 dana / 1 nocenje. Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Sarajevo Nitravel Sarajevo Putovanje Nova Godina

Vožnja preko rume ,sapca, …. Vožnja preko rume ,sapca, … Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! 2 dana / 1 nocenje. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova.

Putovanje Sarajevo Mostar 2021

Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. 2 dana / 1 nocenje. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Vožnja preko rume ,sapca, … Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29.. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Sarajevo Izlet Bez Nocenja Flamingo Travel Klub

2 dana / 1 nocenje. 2 dana / 1 nocenje. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:. Fakultativni odlazak na vrelo bosne.

Turisti Iz Srbije Stigli U Bih Dosli Smo Da Vidimo Jel Saraj Vo Tamo Gdje Je Prije Korone Bilo

Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora... Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. 2 dana / 1 nocenje. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je …. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30.

Sarajevo Polumaraton Run Away Travels Putovanje Iz Srbije

2 dana / 1 nocenje. . Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora.

Putovanje Sarajevo Putovanje Sarajevo I Visegrad Autobusom 2 Dana

Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29.. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Gradovi Evrope I Izleti

Vožnja preko rume ,sapca, … Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Vožnja preko rume ,sapca, … Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29.

Sarajevo Nova Godina U Hotelu Residence Inn By Marriott Mondo Travel

Vožnja preko rume ,sapca, … Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.. Fakultativni odlazak na vrelo bosne!

Vikend Putovanje Sta Posetiti I Probati U Sarajevu Galenika

Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. 2 dana / 1 nocenje. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Gradovi Evrope I Izleti

Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.

Sarajevo Uskoro Megalos Sarajevo Jednodnevno Putovanje

Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29.. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

Sarajevo Nitravel Sarajevo Putovanje Nova Godina

Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. 2 dana / 1 nocenje. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice.

Sarajevo Evro Turs Turisticka Agencija Beograd

Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: 2 dana / 1 nocenje. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Sarajevo Mostar 2 Nocenja 2020 Euforija Travel Zrenjanin

Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima.. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je …. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Fakultativni odlazak na vrelo bosne. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most ….. Vožnja preko rume ,sapca, …

Sarajevo Sarajevo Mostar 1 Nocenje Bus Bosna I Hercegovina Evropski Gradovi

Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima... 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: 2 dana / 1 nocenje. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.

Sarajevo Evropski Gradovi 2021 Hedonic Travel Beograd Leto 2021 Letovanje 2021 Letovanje Grcka Apartmanski Smestaj U Grckoj Hotelski Smestaj U Grckoj Evropski Gradovi Soping Ture Autobuski Prevoz Last Minute Ponude

Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Vožnja preko rume ,sapca, … Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

Sarajevo Izlet Bez Nocenja Flamingo Travel Klub

16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. 16/11/2021 · dolazak u sarajevo u jutarnjim časovima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova.. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

Sarajevo I Avaz Toranj Nika Travel Turisticka Agencija

Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima... . Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

Sarajevo Putovanje 2021 Mostar 45 Za Paket Aranzman Hotel 4

Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova.. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga... Fakultativni odlazak na vrelo bosne!

Sarajevo Sa Posetom Mostaru Bosna I Hercegovina Aquatravel Rs

Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Interkulturalnost Br 10 By Zavod Za Kulturu Vojvodine Issuu

Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima.

Sarajevo Izlet Bez Nocenja Flamingo Travel Klub

Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Sms se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30.. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.

Sarajevo 2 Nocenja Sevdah Putovanje Globusnis

Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:.. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar.. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča:

Sarajevo Jednodnevni Izlet 19 06 2021 Polazak Iz Novog Sada Rume Sapca I Loznice

Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Vožnja preko rume ,sapca, … 2 dana / 1 nocenje. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.. Fakultativni odlazak na vrelo bosne!

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova.. Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. 2 dana / 1 nocenje. Fakultativni odlazak na vrelo bosne! Cena aranžmana za 3 noćenja sa doručkom u hotelu sunce 4* iznosi 99 € (polazak 29. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. 2 dana / 1 nocenje.

Sarajevo Putovanje 2021 Mostar 45 Za Paket Aranzman Hotel 4

Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Vožnja preko rume ,sapca, loznice, zvornika, romanije do sarajeva sa usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća,trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Baščaršija, mostovi na miljacki, alipašino polje, grbavica, marijin dvor, skenderija, narodno pozorište, gradska većnica, inat kuća, trg sebilj, kazandžiluk ulica, baščaršijska džamija iz xvi veka, stara pravoslavna crkva, jevrejski hram i sinagoga.

Sarajevo 1 Nocenje Travellino Sarajevo 1 Nocenje

Vožnja preko loznice, zvornika, sokolca sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora... Program putovanjapolazak iz kikinde u 05:30h.polazak iz novog sada sa parkinga kod lokomotive na železničkoj stanici u 06:30h.polasci iz navedenih mesta po dogovoru sa putnicima iz gore navedenih gradova. Polazak iz novog sada, rume, šapca, loznice. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar. Dolazak u sarajevo u jutarnjim satima i panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Ukoliko ne dobijete sms jedan dan pre putovanja, molimo vas da kontakirate agenciju. Pre samog ulaska u grad, u kanjonu miljacke, ćemo videti divni stari most … Autobuski prevoz i 2 noćenja sa doručkom u hotelu grand 3* u sarajevu za 75 € (polazak 30. Prilikom putovanja u sarajevo, obavezna destinacija koju morate da posetite je … Fakultativni odlazak na vrelo bosne. Dolazak u sarajevo u ranim poslepodnevnim časovima. Sarajevo je glavni grad bosne i hercegovine i njen najveći urbani, kulturni i ekonomski centar.

Popular posts from this blog

68 Jysk Bastenska Stolica